Debat ‘Sign for my future’ // Sustainability Week

Meer dan 220.000 Belgen tekenden reeds voor een ambitieuzer klimaatbeleid op de website van ‘Sign for my future’.

In het kader van de week van de duurzaamheid organiseert KU Leuven Kulak op 7 mei een debatavond over dit thema. De Faculteit Rechtsgeleerdheid nodigt binnen de context van de lezingenreeks “Captains of Society @ Kulak” de heer Koen Verwee uit, mede-initiatiefnemer van “Sign for my future”, samen met een aantal bedrijfsleiders die de petitie ondertekenden.

Wij hebben hierbij de eer om mevrouw Dominique Leroy (CEO van Proximus) en mevrouw Christiane Malcorps (Global Head Facility Management & Country Manager Belgium van Solvay) te verwelkomen. Zij zullen uiteenzetten hoe zij binnen hun bedrijf (zullen) streven naar duurzaamheid. Prof. dr. Karel Van Acker, hoogleraar aan de Faculteit Ingenieurswetenschappen van de KU Leuven en verbonden aan de eenheid Duurzaam Materialenbeheer zal uiteenzetten waarom KU Leuven deelneemt. Met de heer Pascal Debruyne (verbonden aan o.m. Vluchtelingenwerk Vlaanderen en UGent) zal ook een kritische stem aan het woord komen. De heer Henk Dheedene, journalist bij De Tijd en Kulak-alumnus, modereert het debat.

U bent van harte uitgenodigd op dinsdag 7 mei om 20 uur in Aula E1001. Deelname is gratis, registratie via onderstaande link is evenwel gewenst: http://puc.kuleuven-kulak.be/PAV/inschrijvingsformulier?code=3379

⚠️Dit evenement vindt plaats in Aula Andreas Vesalius te Kortrijk, niet in de gelijknamige aula te Leuven ⚠️

Date

07 May 2019
Expired!

Time

18:00 - 20:00

Location

E1001 (Andreas Vesalius aula)
E1001 (Andreas Vesalius aula) Kortrijk Belgium 8500